David Pérez

Combino la creació escènica amb investigacions que proposen connexions entre arts en viu i esfera pública, explorant la capacitat de les arts per proposar-se com a un lloc d’interrogació sobre el present.
En l’àmbit de la creació escènica formo part de La escena en curso, un marc d’investigació-creació al voltant del cos com a camp creuat per les forces del poder. Dins de La escena en curso desenvolupo laboratoris de creació i dirigeixo les peces This image is not available in your country i Danzas peligrosas. També col·laboro amb creadors com Paz Rojo i Juan Navarro, i companyies com la Fundació Collado-Van Hoestenberghe.
Amb Esther Blázquez treballo a Arte factum, un espai d’investigació i formació que connecta les arts en viu i l’educació, i a [In]tangibles. Nuevas ecologías culturales. Dins d’Intangibles desenvolupo laboratoris de creació contemporània que potencien entorns d’aprenentatge i creació col·laborativa. Actualment estic treballant en el projecte Hacer historia, una investigació sobre les articulacions entre història, escena i política.

[+] info:

www.laescenaencurso.wordpress.com

www.artefactumm.wordpress.com

www.labineditos.wordpress.com

 

 

.