Hello, world: Obertura de l’espai 17,18 i 19 de juny

17, 18 i 19 de juny s’obren oficialment les portes de la New Poderosa, obrim la porta, obrim la sala i obrim el bar, obrim el cos i el cor , tot estarà preparat per rebre-us en aquesta nova ubicació que tan bé ens ha acollit.
Sabem que és un cap de setmana i segurament estarà farcit d’activitats que coincidiran, tot i així esperem i desitgem que trobeu el moment per venir a celebrar aquesta nova etapa amb nosaltres.Volem dir hola que tal, hola món aquí estem !!

Volem dir hola que tal, hola món aquí estem !!

MAR MEDINA ESTER BLAZQUEZ TIRSO ORIVE MóNICA MUNTANER DAVID PEREZ MARINA COLOMINA MARIONA NAUDIN BEA FERNANDEZ HUGO BARBOSA SEF CARMELO SALAZAR AIMAR PEREZ GALI VICTORIA MACARTE MÓNICA EXTREMIANA JAVIER VAQUERO SERGI FAUSTINO ITXASO CORRAL DIANA GADISH CONSTANZA BRNCIC SILVIA SANT FUNK LA CIUDAD INVISIBLE ESPAI EN BLANC COLECTIVO ENMEDIO OBJETOLOGIAS CFD ARTAS

Començarem amb una pràctica de cos compartida per a tot aquell qui vulgui participar. «Resistir no és només oposar-se, sinó crear altres relacions socials». Aquesta visió transversal animarà tota la pràctica desembocant en una feliç confluència anatòmica-política.
Una mica més tard comptarem amb la participació d’una sèrie de ballarins que hem convidat exclusivament per inaugurar el nostre espai.

També gaudirem d’una instal·lació interactiva on poder observar cossos que ballen o posar el nostre en moviment.
L’endemà tres artistes lliscaran a través d’una seqüència d’imatges i moviments icònics, canviant formes de relacionar-se entre sí. A més a més gaudirem d’un homenatge en forma de concert comentat entorn la música i el feminisme, rendint tribut a Bessie, Smith, Tori Amos, Nina Simone i Jolie Holland entre unes altres.
Proposarem un diumenge de trobada amb altres col·lectius/estructures que experimenten amb formes d’organització de vida que desafien els models dominants, provant, poblant, habitant altres mons.

Per finalitzar els quatre integrants del CLUB TRASH oferiran una sèrie d’accions que tenen a veure més amb una trobada entre persones que en el procés d’una peça.

Tot això i alguna sorpresa més és el que ens està esperant…

Dates

17-06-2016
divendres, dissabte, diumenge
17,18 Y 19 DE JUNIO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s